2 Ekim 2014 Perşembe

Flormar Pin Up Smoth'n Blush Light Coral

Merhaba merhaba merhaba

Sonunda yavaş yavaş da olsa da yeni işime alışmaya başladım ve yazı rutinimi de en kısa zamanda rayına oturtacağımı düşünüyorum.Evet bugün de ürün keşfi yazısı olacak.

Biliyorsunuz ki Flormar Pin Up Girl adında yeni bir seri çıkardı ve ne de iyi yaptı!Çünkü neredeyse pahalı markalar dışında bulunamayan gözenek küçültücü,dudak bazı vs. tarzı ürünleri uygun fiyatlarla piyasaya sürdü.Ne yazık ki sınırlı üretim olan bir seri.Umarım Flormar sesimizi duyar da bu seri kalıcı hale gelir.

Pin Up serisi çıkalı çok uzun bir zaman olmadı.Duyar duymaz hemen standın başında aldım soluğu ve krem allıklarının içinden Light Coral rengini beğendim.



Gördüğünüz gibi ambalaj o kadar güzel ki adeta sizi Pin up kızı olmaya çağırıyor.Son zamanlarda Flormar ın gayet başarılı ürünleri piyasaya sürdüğünü düşünüyorum.Allıkların içinden tercihim Light Coral oldu malum açık tenli biri olduğum için bir şeyi biraz fazla kaçırsam çok abes duruyor bende.


Öncelikle ambalaja diyecek birşey yok gayet sevimli.Ürünün tüp içinde olması ise ürünü istediğiniz kadar almanızı sağlıyor.Fakat tüp şeffaf olmadığından ürünün ne kadar kaldığını göremiyorsunuz.Fakat bu benim için negatif bir yön değil.Ama bu konuya takılanlar da yok değil.


Tüpün içinde 20 ml lik bir ürün var.Adından da anlaşılacağı gibi allığın rengi tam bir açık mercan.Fakat biraz da pembelik barındırıyor.Sıcak alt tonlu bir allık.


Üründen mercimek tanesi kadar alarak harikalar yaratabilirsiniz.Ben ürünü parmaklarımla dağıtıyorum,fırça kullanmıyorum.Çünkü nedense krem ürün deyince benim aklıma parmaklar geliyor.


Gördüğünüz gibi rengi böyle çok tatlı.Ben ürünü oldukça başarılı buldum.İki haftadır her gün bu allığını kullanıyorum.Kalıcılığı çok başarılı 8-10 saat kadar yüzümde kalıyor.Üstelik ürün krem bir olmasına karşın ıslak bitişli değil.Pudramsı,pürüzsüz,kadife gibi bir bitişi var.Bu özelliğini de çk beğendim.Ama en en en çk beğendiğim özelliği sanki utanmışsınız da kızarmışsınız görünüşü.O kadar doğal duran bir allık.Tekrar ve tekrar söylüyorum allığa aşık oldum :D Doğal duruşlu uygun fiyatlı bir allık arıyorsanız kesinlikle bir şans vermelisiniz.Ayrıca her mevsime uygun olabilecek bir allık bence.

Benim söyleyeceklerim bu kadar.Eee siz bu seriden allık veya başka bir ürün denediniz mi?Görüşleri alalım bakalım:)

Bir sonraki posta kadar 

SEVGİYLE KALIN:)




PAYLAŞ

Benzer Yazılar

Flormar Pin Up Smoth'n Blush Light Coral
4/ 5
Oleh
>

Cep telefonunda yorumları görebilmek için telefonu yan çevirmeyi unutmayın :))

E-Posta Aboneliği

Yeni yazılarımdan hemen haberdar olmak için ücretsiz e-posta abonesi olun.

2 yorum

Senin yorum
avatar
Adsız
7 Ekim 2014 13:19

Rengi çok hoşmuş ama :) böyle mercan tonlarını bende seviyorum.

Yanıtla
avatar
7 Ekim 2014 14:46

Gercekten cok hos bir renk acik tenli biri olarak cok sevdim cok dogal duruyor :)

Yanıtla