2 Ocak 2016 Cumartesi

Aşk Ölümden Uyanıştır | Tess Gerritsen

Herkese tekrardan merhabalar

Uzun zaman oldu kitap yorumu paylaşmayalı.Ama zaten kitap okuyamıyordum.Nedeni yaşadığım bazı olumsuzluklar.Kitap okumayı,film seyretmeyi aşırı severdim hala daha seviyorum aslında ama eyleme dökemiyorum uzun süredir.Neyse eski alışkanlıklarıma ufak ufak dönmeye çalışıyorum .

Bugün de sizlere ilk defa okuduğum bir yazarın Tess Gerritsen'in Aşk Ölümden Uyanıştır romanını özet geçicem.


Kitabımız düğün günü kilisede terkedilmiş bir gelinle başlıyor.Bu gelinin adı Nina.Tabiki ana karakterimiz.Tabi düğün zamanı terkedilmiş bi gelin hemen ilgimi çekti.Neyse Nina düğün günü damat tarafından sadece ufak bir notla terkedilmiştir.Ortada bi neden yokken terkedilmeyi anlayamayan Nina etrafında kimseyi istemez ve düğündeki herkesi evine yollar.Kilise boşalmıştır.Sadece Rahip Sullivan vardır kilisede.

Nina'yı teselli etmeye çalışan Sullivan Nina'yı evine bırakacaktır.Tam arabaya binmişlerken Bummm diye büyük bir gürültüyle patlar.Etraf bir anda toz duman içinde kalır.Durumu incelemek üzere olay yerine hemen bomba uzmanları gelir.

Nina gelinliğiyle polis aracının içinde otururken kitabın yine baş karakteri olan dedektif Navarro terkedilmiş gelinimizi sorgulamaya gelir.İlk başta Nina dedektiften hoşlanmaz,buz gibi duygularını belli etmeyen,görevini yapmaya çalışan bi polistir.Fakat oldukça yakışıklı ve fiziği düzgün bir polistir.

Sorgulamalar sırasında patlamanın doğalgazdan değil de bombadan kaynaklandığını öğrenenen,terkedilmenin şokunu atlatamayan Nina ikinci bir şok yaşamıştır.Kim neden böyle bir şey yapsın ki!

Bu sırada şehirde bazı alanlarda da patlamalar yaşanmaya başlamıştır ve hep aynı tarz bombalama yapılmaktadır.Aynı geçmişteki bir bombacının stili.Fakat o da ne bombacımız zaten bir kaç ay önce ölmüştü.Peki aynı stili kullanan kim ve Ninayla bağlantısı ne?

Peki zeki polisimiz bu olayı çözebilecek mi ve gerçekten olayların Ninayla bi bağlantısı var mı?Peki Navarro bu kadar güzel ve alımlı olan Nina karşısında neler yapacak ?

Evet sizi bu kadar meraklandırdıktan sonra ilk defa okuduğum bu yazarın stilini beğendiğimi söyleyeyim.Zaten polisiye çok severim ve burda da sıradan karakterlerle sürükleyici bir konu işlenmiş.3-4 günde kitabı bitirdim her elime aldığımda da merak ederek okudum.

Polisiye sevenlere kesinlikle tavsiye ederim.Siz bu yazarı hiç okudunuz mu ya da bu kitabı?Yorumlarınızı bekliyorum.

Bol okumalı günler :)

PAYLAŞ

Benzer Yazılar

Aşk Ölümden Uyanıştır | Tess Gerritsen
4/ 5
Oleh
>

Cep telefonunda yorumları görebilmek için telefonu yan çevirmeyi unutmayın :))

E-Posta Aboneliği

Yeni yazılarımdan hemen haberdar olmak için ücretsiz e-posta abonesi olun.