12 Ekim 2015 Pazartesi

İda Natura Otel Konaklama Çekilişi (CREAMİVE)

Merhabalar 

Bu kara günleri geride bırakmak,huzurlu günlere bir an önce kavuşmak dileğiyle bugünkü konumuzdan bahsedelim.

Aslında bugünkü konumuz biz bloggerları ilgilendiriyor.Biliyorsunuz bir çoğumuz daha iyi daha kaliteli bloglara sahip olmak,izleyicilerimize bloğumuzu cazip hale getirecek görseller ve şablonlar hazırlamak isteriz.Çoğu zaman bunu kendimiz yapamadığımızdan profesyonel yardım alırız.

İşte tam bu noktada yardımımıza bir profesyonel koşuyor.CREAMİVE adlı site tam bu noktada bize hizmet sunuyor.Gerek web tasarımı gerek web yazılımı gibi hizmetleri söz konusu.Ayrıca biz bloggerlara da bazı konularda yardımcılar.


Günümüzün esas konusu ise tabi ki başlıktan da anlaşılacağı üzere çekiliş.İda Natura ve Creamive bizler için bir işbirliği yaparak bu harika otel çekilişini düşünmüş.

Çocukların okul derdinden kurtulmak,iş stresini üzerimizden atmak ya da vizeler öncesi enerji depolamak için inanılmaz bir fırsat.Haftasonumuzu 2 günlük bu fırsatla değerlendirebiliriz.Ayrıca bu şahane otel Kaz Dağları'nda yer almakta.Anlayacağınız bol oksijen,huzur ve enerji dolu kendinizi ve yanınızdaki eşinizi şımartacağınız 2 kişilik bir tatil olacak.


Tuz odası seansı da tatilin bonusu :) İda Natura yı incelemek isteyenler linke tıklasın.Ayrıca çekilişe katılmak isteyenler ise şu linke tıklayabilir.Çekilişe katılan herkese 50 tl indirim var.Yani çekilişe katılanlar elleri boş dönmüyor.

Büyüleyici bir otelde büyüleyici tatil fırsatını kaçırmayın derim ben.

Güzel Kalın Hoşçakalın :)



PAYLAŞ

Benzer Yazılar

İda Natura Otel Konaklama Çekilişi (CREAMİVE)
4/ 5
Oleh
>

Cep telefonunda yorumları görebilmek için telefonu yan çevirmeyi unutmayın :))

E-Posta Aboneliği

Yeni yazılarımdan hemen haberdar olmak için ücretsiz e-posta abonesi olun.