26 Aralık 2014 Cuma

The Balm Mary-Lou Manizer Aydınlatıcı

Haftanın son gününden Merhaba fıstıklarrr

   Nasılsınız bakalım?Haftanın son iş gününde keyifler nasıl?Beni soracak olursanız eh işte idare ediyoruz.Benim minik,yaramaz öğrencilerimle başım biraz dertte.Yaramazlar ders çalışmak dışında her şeyin peşindeler maşallahh:)

   Neyse efendimm bugünkü konumuza geri dönecek olursak hazır Gratis ve Watsonslarda yılbaşı indirimleri hazır yaklaşıyorken ben de alabileceğiniz güzel bir ürünü tanıtayım dedim.



Evet aslında herkesin bayılarak kullandığı The Balm ın highlighterı.Şimdi bilmeyenler varsa highlighter nedir?Türkçesi aydınlatıcı olan bu ürün yüzünüzde öne çıkarmak istediğiniz yüksek bölgelere veya daha yüksek göstermek istediğiniz yerlere sürüyorsunuz.Elmacık kemiklerinin üstüne,kaş altına,burun üstüne,göz pınarlarına bir de dudaklarınızı dolgun göstermek istiyorsanız dudak üstüne de uygulayabilirsiniz.Aslında sınırlandırmak gerekmiyor far olarak da kullanabilirsiniz.Aslında çok amaçlı bir ürün kendileri.



Gördüğünüz gibi ürünün rengi şampanya.Tabiki bu ürünü sürdüğünüzde şampanya rengi elde etmiyorsunuz.Bunun yerine çok mu çok doğal bir ışıltıya sahip oluyorsunuz.


Ürünü iste yelpaze fırçayla,ister açılı bir fırçayla isterseniz parmaklarınızla uygulayabilirsiniz.Orası da size kalmış.


Sınırlı gün ışığında oldukça başarılı fotoğrafladığımı düşünüyorum.Çok çok doğal duruyor.Hem de daha sağlıklı bir cilt görünümü elde ediyorsunuz.Özellikle beyaz tenlilerin rahatlıkla kullanabileceği bir ürün.

Eeeee hazır indirim günleri kapıdayken neden siz de bu ürüne bir şans vermeyesiniz ki?Bu arada The Balm ürünleri yalnızca Gratislerde satılıyor.

Bir sonraki yazıya kadar 

Hoşçakalın:)







PAYLAŞ

Benzer Yazılar

The Balm Mary-Lou Manizer Aydınlatıcı
4/ 5
Oleh
>

Cep telefonunda yorumları görebilmek için telefonu yan çevirmeyi unutmayın :))

E-Posta Aboneliği

Yeni yazılarımdan hemen haberdar olmak için ücretsiz e-posta abonesi olun.

2 yorum

Senin yorum
avatar
28 Aralık 2014 10:26

Merhaba sizi takipteyim bende bloğuma beklerim sevgiler:)

Yanıtla
avatar
Adsız
5 Ocak 2015 21:27

Takipteyim sizi de beklerim http://ciziyorumdikiyorum.blogspot.com.tr

Yanıtla