2 Mart 2016 Çarşamba

Maybelline Rocket Maskara

Herkese Merhabalar tekrardan

Benim için çok çok uzun bi aradan sonra tekrar buralardayım.Biraz elimin klavyeye gitmemesi biraz da işlerimden dolayı pek uğrayamadım buralara.En kısa zamanda düzenli bi yazı programı oluşturmayı düşünüyorum.

Günümüzün konusu tabiki benim severek kullandığım bi maskara.Heralde bu maskarayı sağır sultan bile duymuştur.Evettt bugünün konuğu Maybelline Rocket Maskara.


Ben ününü çoktan duymuş olup almak için geç kalanlar grubundayım.Evet herkes tarafından çok ama çok sevilen bu ürünü ben ancak bi kaç ay önce denemeye başladım.Keşke daha önce alsaydım dediğim bi ürün oldu kendisi.Şimdi nedenlerini sıralamaya başlayalım öncelikle.

Öncelikle kirpiklerimden bahsetmem gerekirse uzun çok seyrek olmayan ve oldukça düzensiz yapıları var.Bu nedenle çoğu maskarada asi kirpiklerimi yola getiremediğimi belirtmeliyim.Ama bu maskara asi kirpiklerimi bile yola getirdi.Bu maskarayı kullandıktan sonra çok da aykırı durmuyorlar.En ama en sevdiğim özelliği bu oldu.Kirpikleri tek tek kavrayıp ayırıyor.Bana göre biraz volum da veriyor ama uzatma kısmına gelince onu pek gözlemleyemedim.


Maskaranın yapısı gördüğünüz gibi.Tombik mini mini plastik dikenleri olan bi fırça.İlk gördüğümde bu ne biçim fırça ne işe yarayacak bu dedim ama yanılmışım.Benim istediğim bütün özellikleri gerçekleştiriyor.Gün içinde dökülme de yapmıyor.Baştan belirtmeliyim ki ben hiç bi maskarada böyle bi sorunla karşılaşmıyorum zaten.Bi de kirpiklerinizi kazık gibi yapmıyor bu da önemli tabi.İkinci katı uygulayınca da topaklanma olmuyor.3 ve 4. katta ne olur bilemiyorum.2 kattan fazla maskara hiç uygulamadım şimdiye kadar.

Kozmetik mağazlarının hemen hemen hepsinde 15-20 tl gibi bi fiyata sahip olabilirsiniz.Kesinlikle şans verilmesi gereken bi ürün.

Siz denediniz mi bu maskarayı ? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Ayrıca sosyal medya hesaplarımı da takip ederseniz sevinirim:)

HOŞÇAKALIN...


PAYLAŞ

Benzer Yazılar

Maybelline Rocket Maskara
4/ 5
Oleh
>

Cep telefonunda yorumları görebilmek için telefonu yan çevirmeyi unutmayın :))

E-Posta Aboneliği

Yeni yazılarımdan hemen haberdar olmak için ücretsiz e-posta abonesi olun.

4 yorum

Senin yorum
avatar
2 Mart 2016 09:51

denemedim ama volume vermesi iyiymiş :)

Yanıtla
avatar
2 Mart 2016 11:07

denesem mi acaba kirpiklerim kısa olduğu için bir türlü alamadım bunu..

Yanıtla
avatar
3 Mart 2016 19:25

uzatma pek gözlemleyemedim ben ama diğer işlevleri süper :)

Yanıtla
avatar
3 Mart 2016 19:26

maybellineden ilk defa bu kadar bi maskarayı beğendim :)

Yanıtla