23 Mayıs 2015 Cumartesi

Ten Rengi Göz Kalemi Karşılaştırması | Rimmel & Pastel

Tekrardan Merhabaaaa

Nasılsınız Sevgili takipçilerim.Umarım haftasonunuz mükemmel geçiyordur.Benim gibi eve tıkılıp ders çalışmak zorunda değilsinizdir.Ne kadar sıkıcı bir durum bir bilseniz :( Üstelik mezun olduktan sonra iş sahibi olabilmek için ders çalışmak daha da bi can sıkıcı.Neyse efendim bu sıkıcı muhabbetleri geçip bugünkü yazımızın konusuna dönelim.




Herkes biliyordur sanırım  Rimmel London ın nude kalemi geçen sene ülkemize gelmişti.Gelir gelmez olay oldu tabi.Ben de merakımdan her bi yerde aradım bu kalemi.Hem de hiç pes etmeden 1 sene boyunca.Neyse bulamadım tabi ne zaman Watsons'a gitsem nude rengi yok.Artık bende bulamıcam sanırım deyip Pastel'in nude kalemini almıştım.

2 ay kadar kullandım.Memnundum da kalemden.Göz içi kızarıklarımı silip daha aydınlık bir görüntü veriyordu.Malum yazın kendini hissettirmesiyle kullandığımız ürünler ve makyaj stili değişiyor.Bende hafif ten ürünlerini kullanıp,göz makyajımı sade tutuyorum.Şu sıcak günlerde aradığım makyaj daha aydınlık,temiz ve fresh görünen türden.Bu açıdan nude renkler oldukça yardımcı ürünler benim için.

Neyse bir gün öylesine Watsons a girdim ve Rimmel London standına ilerledim.Gözlerime inanamadım resmen nude kalem orda duruyordu.Hemen kaptığım gibi kasaya koştum.


O gün bugündür severek kullanıyorum.Açıkcası Pastelden daha başarılı buldum.Çünkü göz içinde doğal bir duruşu var.Çok dikkat etmedikçe birşey sürdüğünüz belli değil.Zira Pastel nude bi renk olmasına rağmen beyaza kaçan bi nude.Farkettim ki bunu kullanınca Game of Thrones daki akgezenler gibi oluyormuşum:D 

Şimdi renklerine bakalım:


Alttaki Rimmel London ın üstteki ise Pastel in rengi.Aradaki fark bariz belli.Yapı olarak da ben Rimmel i daha başarılı buldum.Sürümü daha kolay yağ gibi kayıyor resmen.Kalıcılık konusunda pek bi farkları yok.Fiyat olarak da 2-3 lira bi fark var.Dediğim gibi renk ve yapı olarak Rimmel ı daha çok beğendim.

Evet gelelim sizin sevdiğiniz göz kaleminiz,nude renginiz hangisi?Hadi üşenmeyin alt kısma yorumunuzu bırakın :)

Mutlu Haftasonları



PAYLAŞ

Benzer Yazılar

Ten Rengi Göz Kalemi Karşılaştırması | Rimmel & Pastel
4/ 5
Oleh
>

Cep telefonunda yorumları görebilmek için telefonu yan çevirmeyi unutmayın :))

E-Posta Aboneliği

Yeni yazılarımdan hemen haberdar olmak için ücretsiz e-posta abonesi olun.

3 yorum

Senin yorum
avatar
25 Mayıs 2015 17:57

Ben Flormar'ınkini almıştım ama pek memnun değilim. 3-4 saat sonra kayboluyor resmen. Sephoranın nudesini duydum, ben ona bakıcam...

Yanıtla
avatar
27 Mayıs 2015 10:38

bunlarda da aynı sorun 3-4 saate uçuyor bende duydum onu en kısa zamanda bende bakıcam:)

Yanıtla
avatar
28 Mayıs 2015 10:08

denemek lazım bende bloğuma beklerim canım :)

Yanıtla