16 Ocak 2015 Cuma

The Balm Instain Swiss Dot Allık

Selam Güzellikler

  Haftanın son iş gününden hepinize merhaba:)Haftanın son iş gününde sizlere bir allık tanıtmak istiyorum.Bu allık The Balmm markasının Instain allıklarından Swiss Dot.The Balm markasını duymayan kalmamıştır ve çoğunluk severek kullanıyor.Bunlardan biri de tabi ki benim.Ambalajlarına ayrı,ürünlerin kalitesine ayrı hastayım.

Şu ambalajın tatlılığına baksanıza ama.Ben bu allığı şeftali allık arayışı içindeyken almıştım.İyi ki de almışım.Gerçekten tam bir şeftali ya da koyu mercan diye de adlandırabiliriz.


Gördüğünüz gibi tam da fotoğrafta göründüğü gibi bir rengi var.Ben resmen aşığım bu allığa fakat ufak tefek sorunları da yok değil.Bir kere Instain allıkların her birinde olan bir sorun gibi bu da aşırı pigmentasyonlu.Bu yüzden kullanırken çok çok dikkatli olmak ve eli olabildiğince hafif tutmak gerekiyor.Yoksa bir anda palyaçoya dönebilirsiniz.


Rengini çok güzel veriyor ;fakat ben bu allığın yaza daha uygun bir renk olduğunu düşünüyorum.Bi de yanaklarım ön planda olduğu için çok seyrek ve aşırı hafif kullanmaya özen gösteriyorum.Yanağıma gelen fazlasını ise fondötenimi uyguladığım fırçayla alıyorum.Aşırı pigmentasyonlu olduğu ömürlük bir allık.

Bu arada mat bir allık,içinde ışıltı barındırmıyor.Bu yüzden aşırı aşırısı seviyorum.Nedense mat farlar,allıklar,rujlara aşırı aşırısı düşkünlüğüm var.Işıltılı ürünleri fazla sevmiyorum.


Çok çok az alarak uyguladığımda elde ettiğim sonuç.Şans verilmesi gerektiğini düşündüğüm bir allık.Ayrıca buğday tenlilere daha çok yakışacağını düşünüyorum fakat dikkatli uygulamayla her tene yakışacak bir ürün.

The balm markası sadece Gratislerde satılmaktadır.İndirim zamanlarında tadından yenir kıvama çok güzel bir ürüne sahip olabilirsiniz.

Eeee siz bu ürünü denediniz mi veya şans vermeyi düşünüyor musunuz?Aşağıya yorumları alalım:)

HOŞÇAKALIN






PAYLAŞ

Benzer Yazılar

The Balm Instain Swiss Dot Allık
4/ 5
Oleh
>

Cep telefonunda yorumları görebilmek için telefonu yan çevirmeyi unutmayın :))

E-Posta Aboneliği

Yeni yazılarımdan hemen haberdar olmak için ücretsiz e-posta abonesi olun.

6 yorum

Senin yorum
avatar
17 Ocak 2015 01:06

Rengi hoşmuş indirimlerde rengine bakalım nasılmışş :) Bende bloğuma beklerim :)

Yanıtla
avatar
17 Ocak 2015 13:31

Bloguna bayıldım ınstaın allıklarıda uzun zamandır merak ediyordum çok bilgilendirici olmuş bende bloğuma beklerim:)

seraytokdoganlar.blogspot.com

Yanıtla
avatar
17 Ocak 2015 16:22

The balm allıkların hastasıyım bi harikalar bu rengini denememiştim ilk fırsatta bakılıcak :) Bu arada ben de sizi bloguma beklerim sevgiler :)) http://mavipembehuydurbende.blogspot.com.tr

Yanıtla
avatar
17 Ocak 2015 19:14

gerçekten ben de severek kullanıyorum :)

Yanıtla
avatar
17 Ocak 2015 19:22

teşekkürler gerçekten öyle :)

Yanıtla