24 Kasım 2015 Salı

The Balm Put a Lid On It Far Bazı

Merhabalar

Yine bi ürün yorumuyla karşınızdayım.Aslında çokça her yerde gördüğünüz bir ürün.Ama bir de ben yazayım ne çıkar ama de mi :D Evet meşhurrr konuğumuz sadece Gratis mağazalarında satılan The Balm markasına ait Put a lid on it far bazı.


Evet far bazı nedir?Azıcık bahsedeyim bilmeyenler için.Malum gün içinde makyaj yapıyoruz ve kimilerimiz sürdüğümüz farın kalıcılığından yakınır.Kimilerimiz aldığımız farın pigmentasyonunun az olduğundan bahseder.İşte tam bu noktada far bazları imdadımıza yetişiyor ve farların kalıcılığını artırıp rengini daha iyi yansıtmamızı sağlıyor.


The Balm zaten tasarımlarıyla o kadar ilgi çekici ve sevimli ki kayıtsız kalmak mümkün değil.Sırf bu da değil tabi ürün performansı olarak da çok iyi bir marka.Gördüğünüz gibi minicik sevimli,ince uçlu bir tüpte ürünümüz.

Renksiz,krem kıvamında bir ürün.Göz kapağını nötrleme yapmıyor bu yüzden.Ama performansından oldukça memnunum.Farın kalıcılığını artırıyor,farın rengini daha çok ortaya çıkarıyor.



Elimdeki pigmentasyonu en az farı alt kısımda bazsız uyguladım.Üste ise baz ile birlikte uyguladım ve 1 ton kadar daha belirgin hale geldi.

Farlarımızın daha kalıcı hale gelmesini istiyorsak hele de yağlı göz kapaklarına sahipsek mutlaka far bazı kullanmalıyız.Bu iş için de uygun fiyatlı ve performansı yüksek Put a Lid On it far bazına bi göz atmalısınız.Üstelik indirimli haliyle Gratis mağazlarından 20 tl gibi bir fiyata alabilirsiniz.

Siz bu ürünü denediniz mi ve hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hoşçakalın :)




PAYLAŞ

Benzer Yazılar

The Balm Put a Lid On It Far Bazı
4/ 5
Oleh
>

Cep telefonunda yorumları görebilmek için telefonu yan çevirmeyi unutmayın :))

E-Posta Aboneliği

Yeni yazılarımdan hemen haberdar olmak için ücretsiz e-posta abonesi olun.