21 Mart 2016 Pazartesi

2016 Bitenleri #3

Hepinize merhaba tekrardan 

Coşkulu bi giriş yapmayı isterdim ama son günlerden içinde bulunduğumuz durumlardan ötürü içimden hiç bi şey gelmio.Ama ne yazık ki klasik cümlemiz 'Hayat devam ediyor bi şekilde '.Ne yazık ki kaldığımız yerden devam etmeliyiz bi şekilde.

Mart ayı biterken şubat ayının bitenlerini ancak yazabiliyorum ne yazık ki.Yeni tempoma yavaş yavaş alışmaya başlıyorum.Elimde de hazır foto da olmayınca yazılarım azıcık aksadı.Neyse öteki aya sarkmadan bitenleri elimden çıkarayım artık yer açılsın.


Topluca görüntü bu şekilde.Performansıma orta düzeyde diyebilirim bu ay.


1)Dove Kırık Uçlara Karşı Şampuan:Daha önce yazısını yazdım.Temizlik hissi veren bi şampuan tekrar alacak kadar sevmedim.Detaylı olarak bu seriyi okumak isterseniz şu blog yazıma tıklayabilirsiniz.

2)Avon Senses Duş jeli:Yılbaşı kataloğundan aldığım bi üründü.Limited editiondı sanırım.Kırmızı meyvelerden oluşan bi kokusu vardı.Hatta küçükken içtiğimiz kırmızı şurupların kokusu gibiydi.Bitmesine yakın kokusu iyice azalmıştı zaten kalıcı bi kokusu yoktu.

4)Dove Shea Butter sabunu:Ben makyajımı micellar sularla temizledikten sonra bu sabunla yüzümü yıkayıp ardından yüz yıkama jelimle de yüzümü yıkıyorum.Yani makyajı çıkartması baya işlemli bende:)Bu sabunu da seviyorum.Yıkamadan sonra gerginlik yaratmıo aksine bi yumuşaklık verio cildime,kokusu da enfes.Bittikçe alıyorum.Hatta yenisini açtım bile :)


5)Lagrita Yuvarlak Makyaj pamuğu:A101 den almıştım sanırım gayet kullanışlı ve en önemlisi uygun fiyatlı tekrar alacağım ürünler arasında.

6)Garnier Kuru Ciltler için nemlendirici:Kuru ciltler için olan bi krem.Yapısı oldukça yoğun bi krem ve ben böyle kremleri kışın kullanmayı çok seviyorum.Diğer bitenler yazımda sıkça gördünüz zaten.Bittikçe alacağım ürünlerden.

7)Lagrita kulak çubukları:A101 den almıştım yine uygun fiyatlı bi ürün.Pamuk ve kulak çubuğu şeylerde markaya takılmıyorum.Kulak çubuklarını da sıklıkla makyaj hatalarımı düzeltmek için kullanıyorum.Tekrardan alırım.


8)Family ıslak havlu:Bim den alıyorum ve inanılmaz kaliteli ıslak mendiler.Her şey için kullanıyorum.

9)Benri makyaj temizleme mendili:Merak ettiğim bi üründe acayip pratik bi ürün.Makyajınızın çoğunu çıkartıyor.Macadamia yağı da çok faydalı zaten.Kullandığımda cildimde yanma veya bi hassasiyet yaşamadım.Özellikle tatillerde çok pratik bi ürün.

10)Rival de loop göz kremi:Daha önce de sarı olanını denemiştim ve yazısı blogda mevcut.Okumak isterseniz buyrun.Nem için olan çeşidi bu şimdilik günlük nem ihtiyacımı karşılıyor.Tekrar alabilirim.Üstelik marka hayvanlar üzerinde test yapmıyor bu da benim için bi artı.

11)Listerine Stay White Ağız Bakım Suyu :Daha öncede bahsettiğim üzere ben mentolü ürünleri daha çok tercih ediyorum ve bu serinin klasik olanını severek kullanıyordum.Bu ürünü de üzerinde stay white yazdığı için almıştım fakat dişlerimde beyazlatmaya yönelik en ufak bi etkisi olmadı.Klasik olandan daha az mentollü fakat bazılarına yine fazla gelebilir.Bu çeşidini almam tekrar.

Evet benim Şubat ayı performansım bu şekildeydi.Siz neler bitirdiniz veya bu ürünlerden hangisini kullandınız yorum bırakmayı unutmayın :)

Hoşçakalın :)




PAYLAŞ

Benzer Yazılar

2016 Bitenleri #3
4/ 5
Oleh
>

Cep telefonunda yorumları görebilmek için telefonu yan çevirmeyi unutmayın :))

E-Posta Aboneliği

Yeni yazılarımdan hemen haberdar olmak için ücretsiz e-posta abonesi olun.

12 yorum

Senin yorum
avatar
21 Mart 2016 22:24

Çok faydalı bir yazı olmuş bende Rival de Loop kullanıyorum baya memnunum :)

Yanıtla
avatar
22 Mart 2016 00:54

Listerine hiç kullanmadım ama almak istiyordum önerinizi dikkate alacağım :))

Yanıtla
avatar
22 Mart 2016 08:57

göz kremini çok merak ediyordum sevgiler :))

Yanıtla
avatar
22 Mart 2016 09:19

darısı diğer aylara diyelim o zaman..

Yanıtla
avatar
22 Mart 2016 14:17

Ben de bugün yazdım bitenleri. Eldekiler bittikçe seviniyorum çocuk gibi :)

Yanıtla
avatar
23 Mart 2016 08:26

En çok okumayı sevdiğim bitenler yazısı :) Dove ' nun ürünlerini tek geçerim.Sürekli kullandığım sabunlar arasındadır :) Emeğinize Sağlık :)
http://benimsevimlidunyam.blogspot.com.tr/

Yanıtla
avatar
27 Mart 2016 11:47

bende gerçekten memnunum :)

Yanıtla
avatar
27 Mart 2016 11:49

bu markaya bi şans vermelisiniz :)

Yanıtla
avatar
27 Mart 2016 11:49

bende anlamsız bi şekilde seviniyorum nedense :)

Yanıtla
avatar
27 Mart 2016 11:50

beğenmenize sevindim :)

Yanıtla