5 Haziran 2015 Cuma

Bitenler #7

Selam kızlarrr

   Epey aradan sonra tekrar merhaba.Valla pek uğrayamıyorum buralara.Sebebi ise malum önümüzde bir sınav var ona yoğunlaştım şu sıralar.Aslında pek çok fotoğraf çekildi,yazısı yazılmak için bekliyor.İnanın aklımda sürekli fakat önümüzdeki Kpss yi iyi atlatmam lazım.Her neyse sınava kadar bu düzensizlik ne yazık ki devam edecek; o yüzden affınıza sığınıyorum.Şimdi gelelim yaklaşık 2 ay gibi bir sürede bitirdiğim ürünlere:)


Topluca bu şekilde.Ayakkabı kutusunu doldurduk bunlarla.Kısa kısa bitirdiklerim hakkında yorumlarımı paylaşayım isterseniz sizlerle.


1)Vivident Storming:Severek,çantamdan ayırmadığım sakız çeşidi.Diğerlerini temsilen bunu koydum.Daha önceki yazılarımda da sıkça görebilirsiniz.

2)Colgate Optik Beyaz Bakım Suyu:Daha önceki bitenler yazımda da vardı.Tarçınımsı bir tat bıraktığını ve uzun süre ferahlık hissi vermiyor.Tekrar almam.

3)Colgate Optic White ve Sensitive Whitening:Severek kullandığım diş macunu markası.Çeşit çeşit deniyorum.Ağızda bıraktığı tat güzel.


4)Syoss Saç Kremi:Çok çok önce yazdığım bitenler yazımda bahsetmiştim.Çok severek kullanmadım.Fakat elimde olduğu için kullandım.Bir daha alacağımı düşünmüyorum.Ağırlık yapıyor saçlarda.

5)Vaseline Vücut Kremi:Tek geçerim bu kremi.Çok çok severek kullanıyorum.Bittikçe her çeşidinden alıyorum.Fakat favorim çikolatalı olan.

6)Watsons Lavantalı Ayak Kremi:Hediye olarak gelmişti.İlk başlarda düzenli kullandım.Çok mükemmel olduğunu söyleyemem ama çok vasat bi ürün de değildi.Çok yıpranmış ayaklarınız yoksa yapacağı bakım yeterli gelecektir.Kokusu mükemmeldi.Tekrar almam sanırım.


7)Rimmel London Wake Me Fondöten:Daha önce yazısını yazmıştım.Severek kullanmıştım.Elimdeki bir kaç ürün bitince alırım.Muhtemelen sonbahara doğru olur.Eğer yazısını okumak isterseniz şu blog yazıma tıklayabilirsiniz.

8)Crystal Essence: Roll-on kullanmak gerek diye düşünüyorum.Fakat her ürün de kullanılmamalı.Bu ürünü tercih etme sebebim ise alüminyum gibi zararlı maddeler içermemesi.Çünkü koltuk altına sürdüğümüz şeyler ister istemez lenfleri de etkiliyor.Sağlığa olabildiğince dikkat etmek lazım.

9)Avene Lotion Douceur:Paraben içermeyen hassas ciltler için olan bu toniği kullandığımda temizlenme hissini yaşamadığım için pek sevmemiştim.Şu blog yazımdan ürün hakkındaki yorumlarıma ulaşabilirsiniz.

10)Nivea Lip Butter:Çok severek kullanıyorum.Yenisini açmıştım.Onun da yarısına geldim.Nem hissini sağladığı için ve renk vermemesinden dolayı severek kullanıyorum,bittikçe alıyorum.Yazısını okumak isterseniz şuraya tıklayın.


Son ürün grubunda çöpe gidenler de var.

11)White&Red Parfüm:Şu sıralar açık parfümlere takmış durumdayım.Bir kaç şişe bitirdim hatta.Bu parfüm de yazlık,hafif ve fresh kokulu.

12)Diadermine Lift BB Cream:Yani bir bb krem bu kadar felaket olur.Hiç mi hiç başarılı bulmadım.Yarısını bile kullanmadan çöpe gidiyor kendileri.Yazısı için tıklayın.

13)Flormar Yoğun Temizleyici Maske:Çöpe giden diğer bir ürün.Yanlış hatırlamıyorsam Flormar ilk çıktığında almıştım ve 1 kere kullanmıştım.Epey zaman geçti haliyle.Bir köşede kalmış yapısı ve ambalajı bozulmuş.Çöpü boyladı haliyle.

Evet benim bitirdiklerim bu şekilde.Sizler neler bitirdiniz veya bu ürünlerden kullanıp memnun kaldığınız veya kalmadığınız bi ürün oldu mu?

Lütfen aşağıya yorum bırakın ve bir sonraki yazıya kadar kendinize iyi bakın.


Hoşçakalın




PAYLAŞ

Benzer Yazılar

Bitenler #7
4/ 5
Oleh
>

Cep telefonunda yorumları görebilmek için telefonu yan çevirmeyi unutmayın :))

E-Posta Aboneliği

Yeni yazılarımdan hemen haberdar olmak için ücretsiz e-posta abonesi olun.

8 yorum

Senin yorum
avatar
5 Haziran 2015 10:00

benim de çok sevdiğim bazı ürünler bitmiş ne güzel gelsin yeniler..

Yanıtla
avatar
6 Haziran 2015 02:14

bende syoss un saç kremini almayı düşünüyorum vazgeçtim suan :)

Yanıtla
avatar
7 Haziran 2015 00:54

Yine bir sürü ürün bitirmişsin.
Gelsin yeniler :)

Yanıtla
avatar
15 Haziran 2015 22:26

Senin KPSS derdini anlayabiliyorum muhtemelen seney bu zamanlarda ben de senin durumunda olacağım :(

Epey de ürün bitirmişsin ama insan bi hafifliyor değil mi :)

Bu arada seni takibe alıyorum, sen de benim bloguma buyurursan ve takibe alırsan gerçekten çok sevinirim :)
www.aylindensevgilere.com

Yanıtla
avatar
18 Haziran 2015 01:11

Rimmelin Wake me up fondotenine bayılıyorum ben de, ışıltı sevenler için tam :) Yeni bi takipçinizim, benim bloguma da beklerim

Yanıtla
avatar
24 Haziran 2015 07:19

I used to be checking continuously to this web site & I am very impressed!Cleanse FX Very educational information, especially the second section. I really need such information. I was seeking this kind of info for quite some times. Thankx and best wishes.

http://www.healthsupreviews.com/is-cleanse-fx-biggest-scam-in-canada/


Yanıtla
avatar
5 Temmuz 2015 15:11

merhaba tatlım çok iyi bir bitenler yazısı olmuş tebrikler !! güzel ürünler bitirmişsiniz darısı benim başıma :)) bu arada bende bloğuma bekliyorum sevgiler öpüldün:=))

Yanıtla
avatar
3 Ağustos 2015 03:11

Merhaba canım blog keşif etkinliğinden geldim takipteyim:-) bana da beklerim:-)

Yanıtla