14 Mayıs 2015 Perşembe

Diadermine Lift BB Krem

Merhabalarr

Hafta ortasından hepinize kucak dolusu sevgiler efenimmm.Nasılsınız baharın gelmesiyle ne durumdasınız?En önemlisi hayat nasıl?Ben de durum fena değil koşuşturmacadan günler akıp gidiyor.İzmir'de malumunuz sıcak bi memleket fakat şu an için sıcaklar yorucu bi hal almadı.

Bugünün konusuna gelecek olursak ürün tanıtımı.Malum yaz sıcaklarının hafiften kendini hissettirmesi sebebiyle kullandığımız makyaj malzemelerinde değişikliğe gidiyoruz.Daha kremsi,hafif ürünler kullanmaya çalışıyoruz.Havaların ısınması sebebiyle ben fondötenden ziyade BB krem ve CC kremleri tercih ediyorum.


Bir kaç ay önce aldığım bu kremi havalar sebebiyle kullanmaya başlamıştım;fakat uzun sürmedi.Nedenlerine gelmeden önce ürünün vaatlerine bakalım.


Benim gözlemlerime gelecek olursak sürdüğünüz anda nemlendirici sürmüş gibi hissediyorsunuz.Kokusu da lsyon gibi çok rahatsız edici değil.Fakat şöyle bir sorun var ki sürdükten kısa bir süre sonra cilde tamamen oturuyor ve hatayı kabul etmiyor.Düzeltmeye çalıştığınızda ürün tamamıyla ciltten kalkıyor ve teniniz gözüküyor.Eeee ne var bunda diyebilirsiniz ama bu benim için koca bir sorun.Çok açık tenliler için de öyle olacağını düşünüyorum.Çünkü en açık rengini almama rağmen koyu bir ürün.


Fotoğrafta da görüldüğü üzere hiç bir şekilde cildimle uyumlu değil.Fırçayla denedim olmadı,süngerle denedim olmadı en sonunda parmaklarımı kullandım eee onda da olmadı.Zaten renkten olmuyor da bu anlattığım tekniklerle de duruşunu sevmedim.Artı bir de gün içinde bir kaç saat sonra yanlışlıkla elinizi yüzünüze sürtüğünüzde kir tabakası gibi dökülmeler oluyor.

Evet pürüzsüzlük sağlıyor,nemlendirme vaadi de tamam ama bunlar içinde bu ürün alınır mı derseniz ,tabi ki de hayır.Resmen paranızı çöpe atarsınız söyleyeyim.


Elimde de duruşunu görebilirsiniz.


Gördüğünüz gibi pürüzsüzlük de sağlıyor fakat ilerleyen dakika ve saatlerde yapısında meydana gelen nedenlerden dolayı tercih edilebilecek bir ürün değil.

Peki siz bu ürünü deneiniz mi?Ya da şu sıra hangi ten ürünlerini kullanıyorsunuz?Lütfen aşağıya yorum olarak bırakın:)

Hoşçakalın





PAYLAŞ

Benzer Yazılar

Diadermine Lift BB Krem
4/ 5
Oleh
>

Cep telefonunda yorumları görebilmek için telefonu yan çevirmeyi unutmayın :))

E-Posta Aboneliği

Yeni yazılarımdan hemen haberdar olmak için ücretsiz e-posta abonesi olun.

1 yorum:

Senin yorum
avatar
16 Mayıs 2015 12:16

Merhaba :) Bloğunuzu yeni Keşfettim ve Takibe aldım Sizide Bloğuma Beklerim Gelirseniz Çoook Memnun Olurum ❀◕ ‿ ◕❀.

http://seviimlihbidunyasi.blogspot.com.tr/

Yanıtla