12 Nisan 2015 Pazar

Bitenler #6

Merhabaaaa

Uzun bir aradan sonra tekrar bloga yazı yazmanın mutluluğuyla karşınızdayım.Hepinize bol güneşli,mutlu haftasonları diliyorum.Malum nisan ayına girdik.Sözde bahar geldi fakat nedense baharın tadını yaşayamıyoruz.Kış soğukları ülkeyi terketmedi.Yetkililere sesleniyorummmm bahar yüzünü göstersin artık lütfenn.Neyse efendim konumuza gelelim ve bitirdiklerim nelermiş hep birlikte bakalım.


Baya bi ürün bitirmişim.Kendimi baştan tebrik ediyorumm.Uzunca bir yazı olacak hemen kısa kısa geçelim.


1)Benri Kare Pamuk ve Apaks Hidrofil Pamuk:Severek kullandığım pamuklar bittikçe alıyorum.Bi çok kişi benriyi severek kullanıyor zaten.Apaksın yapısını seviyorum ve fiyatı da uygun daha ne olsun.

2)Colgate Optik Beyaz Ağız Bakım Suyu:Sanki ağızda bıraktığı tat tarçınımsı bişeydi.Ayrıca bunu kullandıktan sonra uzun süren bi ferahlık sağlamadı.Listerine hala daha favorim.Bir şişe daha var ve bitince bir daha almam heralde.

3)Cettua Burun Bandı:Severek kullandığım uygun fiyatlı bir ürün.Haftalık bakımıma yeterli geliyor ve bittikçe alıyorum.


4)Gliss Ultimate Repair Şampuan:Gliss ürünlerini çok seviyorum.Bu şampuanı da severek bitirdim.Sürekli farklı şampuanlarını kullanıyorum ve çok memnunum.Ara versemde kullanmaya devam edeceğim bir ürün.

5)Gliss Ultimate Repair Sıvı Saç Kremi:İnanılmaz memnunum bu saç kreminden.Bunu saçlarıma sıktıktan sonra saçı taramak çok kolay.Kaçıncı şişeyi bitirdim ben bile bilmiyorum.

6)Garnier Makyaj Temizleme Suyu:Herkesin severek kullandığı bir ürün.Benimde ilk şişem ve severek bitirdim.Makyajı güzel temizliyor.İkinci şişemi kullanıyorum bile.


7)Avene Cold Cream Temizleme Jeli:İndirim döneminde aldığım bir üründü.Hiç sevemedim.Nedenine gelecek olursak bunu kullanmaya başladığımda siyah noktalarımda aşırı bir artış olmuştu.Ayrıca temizlenmiş hissini bu üründe hissedemeim.Tekrar almam.

8)Avene Hydrane Nemlendirme Kremi:Losyon kıvamında 20 spf lik bir kremdi.Kuru ve hassa ciltler içindi.Severek kullandım az bir ürün bütün yüzüme yetiyordu.Yüzümde bıraktığı ferahlık,rahatlama hissini de sevmiştim.Tekrar alabilirim fakat yeni ürünler denemeyi seviyorum.

9)Avene Cold Cream Lip Balm:Daha önce inceledim bu ürünü.Yazısı için tıklayın lütfen.

10)White&Red Açık Parfüm:Bu aralar açık parfüm denemeyi seviyorum.Bu kokuyu da sonbahar ve kışa çok yakıştırdım.Severek kullandım şimdi de bahar ve yaz için uygun daha fresh olanını kullanıyorum.


Neyseki bi kaç makyaj ürünü de bitirebildim.

11)Garnier Nem Dengesi:Severek kullandığım cildimi adam ettiğini düşündüğüm bi üründü.Daha önceki bitenlerimde de görmüştünüz.Fakat şu an cilt tipim karmaya döndüğü için karma versiyonunu kullanıyorum.

12)Benri Oje Kurutucu Sprey:Ojemin daha hızlı kurumasını sağladı ve ben de böylece ojelerimi daha az bozdum.Sevdim ben bunu tekrar alırım.

13)Maybelline Colossal Rimel:Önceden incelediğim bi ürün.Hakkında daha fazla yazmıcam okumak isterseniz tık tık.

14)Maybelline Affinitone Kapatıcı:Senelerdir severek kullanırım.En açık rengini kullanıyorum ve memnunum.Benim göz altımda ve üstümde birikme olmuyor.Zaten tekrar aldım kullanıyorum.

15)Flormar Full Coverage Concealer:Bi ara sarı alt tonlu kapatıcı arayışı içindeyken gözüm dönmüş cahillikle almıştım bu ürünü.Meğersem sarı alt tonlu falan değil tenime oldukça koyu gelenini almışım.Fakat bunun yanı sıra göz altımda bıraktığı hissi sevmedim.Ağırlık yaptı.Bende bi köşede bırakmışım o da kurumuş.Tekrar almam.

Bayaa bi ürün bitirmişim kendimi tebrik ediyorum.Yazarken yoruldum umarım siz okurken yorulmazsınız.

Hoşçakalın 





PAYLAŞ

Benzer Yazılar

Bitenler #6
4/ 5
Oleh
>

Cep telefonunda yorumları görebilmek için telefonu yan çevirmeyi unutmayın :))

E-Posta Aboneliği

Yeni yazılarımdan hemen haberdar olmak için ücretsiz e-posta abonesi olun.

3 yorum

Senin yorum
avatar
12 Nisan 2015 13:56

Apaks pamukları ben de çok seviyorum. Uzun süredir de başka marka kullanmadım.
Gelsin yeniler...

Yanıtla
avatar
13 Nisan 2015 21:59

gerçekten bende bi kaç aydır sürekli alıp kullanıyorum bittikçe gelsin yeniler :)

Yanıtla
avatar
13 Nisan 2015 21:59 Bu yorum yazar tarafından silindi.