11 Mart 2015 Çarşamba

Rival de Loop Revital Q10 Göz Kremi

Merhabalarr

Hafta ortasına gelmiş bulunmaktayız ve yine bir ürün tanıtımıyla karşınızdayım.Bugünkü blog konuğumuz Rossman mağazalarından satılan Almanya'dan ithal Rival de Loop markasının göz kremi.


Aslında ürünü bitirmek üzereyim birkaç damlalık bir kullanımı kaldı.Daha önceden fotoğraflamıştım anca yazabiliyorum yazısını.Neyse iyi oldu gönül rahatlığıyla yorumlayabilirim.

Yaşım genç olduğu için göz kremlerinden aşırı bi beklenti içinde değilim.Şu an için tek kullanma amacım nem vermesi.Ürünler bittikçe de farklı markalar deniyorum.Bu ürünü uygun fiyatından dolayı tercih etmiştim.Neyse uzunca bir süredir kullanıyorum.Vedalaşma vaktimiz yaklaştı.


15 ml lik bir tüp içerisindeki ürünü uygulamak çok basit.Tüpten yeterli miktarda ürünü kolayca çıkarabiliyorsunuz.Birkaç basit hareketle göz çevrenize uyguluyorsunuz ve kısa sürede ürün cilt tarafından emilmiş oluyor.Yağlı,katı bir yapısı yok.Belirtmeliyim ki göz çevresi aşırı kuru olan biri değilim.O yüzden gün içinde ihtiyacım olan nemlendirmeyi sağlıyor.


Benim şu an için göz kreminden beklentim dediğim gibi günlük nem ihtiyacımı karşılaması ve yağlı yapış yapış bir his bırakmaması.Bu yüzden bu ürünü sevdim.Zaten losyon kıvamında bir krem.Benden sınıfı geçti.Kırışıklık için herhangi bi etkisi var mı bilemiyorum.Bunu gözlemleme gereği duymadım.Bu arada göz çevresi aşırı kuru  olanlar nemlendirmesini yeter bulmayabilir.Son bir şey daha önce kullandığım bir göz kremim göz etrafımda iritasyona kuruluğa sebep olmuştu.Bununla öyle bir sorunda yaşamadık.

Şimdi gelelim ürünün kendi vaatlerine.


Evet şimdilik vedalaşma zamanı.Yazımın sonuna geldik.

Siz bu kremi denediniz mi?Eklemek istediğiniz birşey varsa aşağıya lütfen yorum bırakın :)


Hoşçakalın...




PAYLAŞ

Benzer Yazılar

Rival de Loop Revital Q10 Göz Kremi
4/ 5
Oleh
>

Cep telefonunda yorumları görebilmek için telefonu yan çevirmeyi unutmayın :))

E-Posta Aboneliği

Yeni yazılarımdan hemen haberdar olmak için ücretsiz e-posta abonesi olun.

1 yorum:

Senin yorum
avatar
21 Mart 2016 22:26

Mavi kapaklısını kullanıyorum cok memnunum :)

Yanıtla