25 Mart 2015 Çarşamba

#icindekiyemekaski Hindistan Cevizli Kurabiye

Selamm

Bugün sizlere beş çayını tatlandıracak nefis ve pratik bir tarif vericem.Geçen cuma Tavsiye Kanalı ndan gelen kargo kapımı çaldı.





İçinde bolca Luna indirim kodu ve bir adet bedava Luna kodum vardı.Bedava indirim kodumla Tansaş tan koştum Luna mı aldım.Dün de canım tatlı istemişken hazır evde de Luna varken hemen bu basit kurabiyeyi yaptım ve sizinle paylaşmak istedim.

Malzemeler

125 gr Luna
2 su bardağı un
2 yemek kaşığı hindistan cevizi
1 yumurta
5 yemek kaşığı şeker
1 kabartma tozu

Yapılışı:Önce yumurta ve şekeri karıştırarak şekerin erimesini sağlayın.Sonra oda sıcaklığında olan margarin ve kalan malzemeleri karıştırıp yoğurun.Kulak memesi kıvamındaki hamurunuzdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp elinizde şekil verin.Yağlanmış fırın tepsinize dizin ve önceden ısıtılmış 170 derece fırında hafif pembeleşene kadar pişirin.


Evet Lunayla yaptığım nefis hindistan cevizi aromalı kurabiyelerim hazır yanında da mis gibi kahveyle kendimi dün şımarttım.Bu arada kurabiyem (kendim yaptım diye söylemiyorum :D ) ağızda dağılan kıvamdaydı.

Siz de denerseniz sonucu benimle paylaşmayı unutmayın.Bu arada siz de Luna ile yaptığınız tarifleri #icindekiyemekaski etiketiyle sosyal mecrada paylaşmayı unutmayın.Belki süpriz hediyelerden birini kazanma fırsatı yakalarsınız.

Bir dahaki yazıma kadar kendinize iyi bakın 

Hoşçakalın:)

PAYLAŞ

Benzer Yazılar

#icindekiyemekaski Hindistan Cevizli Kurabiye
4/ 5
Oleh
>

Cep telefonunda yorumları görebilmek için telefonu yan çevirmeyi unutmayın :))

E-Posta Aboneliği

Yeni yazılarımdan hemen haberdar olmak için ücretsiz e-posta abonesi olun.

2 yorum

Senin yorum
avatar
25 Mart 2015 09:36

Ellerine sağlık güzel görünüyor şimdi olsa çayın yanına iyi giderdi :)

Yanıtla
avatar
25 Mart 2015 14:03

Gerçekten kahve ve çayla iyi gidiyor 😊

Yanıtla