12 Ocak 2016 Salı

2016 Bitenleri #1

Herkese tekrardan merhaba

Bitenler yazımı çoktan yazacaktım fakat gün ışığı sorunuyla karşı karşıyayken fotoğraf çekemedim.Neyse dün ışığı yakalamışken hemen fotoğrafları çektim ve bugüne yazımı hazırlayabildim.2015 in son bitenleri 2016 nın ilk bitenler yazısıyla karşınızdayım :)

Bu arada blog düzenimi yavaş yavaş değiştiriyorum.Google + yorumlarını kullanıyordum önceden.Şimdi başka tasarıma geçince önceden yapılan yorumlar gözükmüyor malesef.


Bu ürünler bir ay süresince değil yaklaşık iki ay boyunca bitirebildiğim ürünler.İlk ay 4-5 adet diye yazmak istemedim.Şimdi yaklaşık 2 ayda neler bitirdim sevdim mi birlikte bakalım.


1)Rimmel London Stay Matte Pudra:Bendeki rengi transparandı.Severek kullandım detaylı yazısı da gelecek.

2)Rimmel London Wonderfull Maskara: Detaylı blog yazısını yazmıştım zaten.Kısaca sevmiştim fakat uzun bi süre almam sanırım çünkü yeni maskaralar denemeyi çok seviyorum.

3)Maybelline Affinitone Concealer:Kendisinden bi karşılaştırma yazısında bahsetmiştim.Kısaca bittikçe aldığım,senelerdir kullandığım bi concealer.Eğer karşılaştırma yazımı okumak isterseniz şuraya tıklayabilirsiniz.

Bi kaç tane kozmetik ürünü bitirdiğim için mutluyum :)


4)Lilibe 120 li Yuvarlak Pamuk:Sanırım Rossmann da satılan bi pamuktu.Dikişsiz olmasını sevdim.İstediğim zaman ortadan ikiye ayırıp bi diski iki seferde kullanabiliyordum.Tekrar alıcağım bi ürün oldu.

5)Cettua Burun Bandı:Dış kabını attığım için içindekilerle foto atayım dedim.Haftalık bakıma uygun bittikçe aldığım bi ürün.

6)Apaks Kulak Temizleme Çubuğu:Bim de satılıyor yanlış hatırlamıyorsam.Göz makyajı hatalarımı temizlemede,ojelerimi düzeltmekte sıkça kullanıyorum.Fiyatı da gayet uygun daha ne olsun.


7)Loreal Tüm Cilt Tipleri İçin Kayısılı Peeling:Bir seneyi aşkın bir süre kullandım.Mis gibi kayısı kokuyordu.Minik partikülleri de cilde zarar verecek türden sert ve iri değildi.Severek kullandım fakat yeni peelingler denemek istediğimden bir süre almam.

8)Nivea Canlandırıcı Temizleme Jeli:Severek kullandığım içinde minik parçacıklar olan bi jeldi.Temizlik hissini veren bi üründü benim için.

9)Nivea Canlandırıcı Tonik:Bi tonikte aradığım temizlediğim,açtığım gözeneklerimi sıkıştırdığı hissini vermesidir.Bu da öyle bir tonikti.Tekrar alabilirim.


10)Gliss Sıvı Saç Kremi:Hakkında fazla konuşmayacağım bi ürün.Beni takip ediyorsanız zaten sürekli alıp bitirdiğim bi ürün olduğunu bilirsiniz.Sonsuza kadar da almaya devam edicem sanırım :)

12)Listerine:Daha önceki bitenlerimde de söylediğim gibi en sevdiğim ağız bakım suyum.Ayrıca ben mentollü,ağzımı yakanları seviyorum.Çünkü anca öyle temizlik hissine ulaşıyorum.Arada farklı ürünler denesem de favorim bu tabi ki:)

13)Trendy Vücut Spreyi:Gratisten almıştım bu spreyi.Okyanus kokuluydu kendisi ve yaza acayip yakıştırdığım ferah,fresh bi kokusu vardı.Yazın sıkça kullandım.Dibinde az kalınca ara ara kullandım anca bitti:) Yazın tekrar alabilirim.


14)Avene Termal Su:Yazın  sıkça ferahlamak için kullandığım bi üründü.Yazısını da yazmıştım.Okumak isterseniz tıklayın.

15)Avon Gliserinli El Kremi:Daha önce Avon un el kremlerini çok sevdiğimi söylemiştim.Ama bunu pek sevemedim.Neden anlamadım.Ya benim beklentilerim değişti ya da bu ürünün içeriği değişikti,bilemiyorum.Biraz ara verdim farklı ürünler deniyorum.

16)Nivea Canlandırıcı Günlük Bakım Kremi:Yaz ve sonbahar aylarında severek kullandım.Hafif yapılı,hemen yayılan,emilen bi kremdi.Fakat kış aylarında cildim daha çok kuruduğundan daha yoğun ürünler tercih ediyorum.Yaz aylarında yine dönüş yapabilirim.


Benim bitirdiklerim bunlar.Siz bu ürünler hakkında neler düşünüyorsunuz?Yorum bırakmayı unutmayın :)

Hoşçakalın.









PAYLAŞ

Benzer Yazılar

2016 Bitenleri #1
4/ 5
Oleh
>

Cep telefonunda yorumları görebilmek için telefonu yan çevirmeyi unutmayın :))

E-Posta Aboneliği

Yeni yazılarımdan hemen haberdar olmak için ücretsiz e-posta abonesi olun.

11 yorum

Senin yorum
avatar
12 Ocak 2016 11:07

Ortak ürünlerimiz var ama maskaranın salatalıklısı var bende bunu da merak ediyordum açıkcası :)

Yanıtla
avatar
12 Ocak 2016 14:33

performans gayet iyi bence darısı diğer aylara artık...

Yanıtla
avatar
12 Ocak 2016 23:15

aldığım kozmetik veya cilt bakım ürünlerinden hiç birini tamamen bitirmişliğim yoktur, böyle bitirenleri görünce huyuma tüküreyim diyorum :) anca bi aseton bitiriyorum o kedercik :D bloguma beklerim bende

Yanıtla
avatar
13 Ocak 2016 14:19

orta kıvamlı bi maskara diyebiliriz düzenli kullanmadığım içinde kirpiklerimde etkisi oldu mu bilemiyorum :)

Yanıtla
avatar
13 Ocak 2016 14:19

teşekkürler inşallah :)

Yanıtla
avatar
13 Ocak 2016 14:20

inşallah sende artık bundan sonra başlarsın kozmetik bitirmeye :)

Yanıtla
avatar
13 Ocak 2016 14:28

gelsin şimdi yeniler canım baya bir ürün bitirmişsin pudra bitirmek zor zanaat tebrik ediyorum :)

Yanıtla
avatar
13 Ocak 2016 20:53

teşekkür ediyorum canım aslında kırdım sonra da hunharca kullanınca vaktinden erken bitti :D

Yanıtla
avatar
13 Ocak 2016 22:38

Ben de Maybelline Concealer kullandım fakat hiç memnun kalmadım kişiden kişiye değişiyor tabi. Bende bloğuma beklerim :)

Yanıtla
avatar
13 Ocak 2016 23:14

yani beğenip beğenmeme göreceli tabi:)

Yanıtla
avatar
4 Şubat 2016 08:47

Nivea'nın canlandırıcı temizleme jelinden mutlaka alıcam. Ama önce elimdekileri bitirmeliyim.
Yenileri gelsin mi, yoksa geldi mi :))

Yanıtla